Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/formanhu/domains/forma-n.hu/public_html/includes/menu.inc 2405 sor).

A jogosítvány megszerzése sokkal többet jelent a vezetésnél, ezért oktatóink nagy-nagy türelemmel, odafigyeléssel, szakértelemmel, hozzáértéssel és több évtizedes gyakorlaton alapuló tudás átadásával oktatnak minden tanulót, bevezetve őket a szabályok gyakorlati alkalmazásába, a kor közlekedési viszonyainak rejtelmeibe. Így az életedet egy olyan, szinte nélkülözhetetlen tevékenységgel és készséggel egészítheted ki, amely sok élményt nyújt, de számos munkaterületen már alapkövetelmény a vezetni tudás. Nem mindegy tehát, hogy kitől kapod meg az alapokat, az első impulzusokat, amelyek alapján kellő gyakorlatot szerezve hosszú időn keresztül biztonságosan tudsz közlekedni.

Hazánkban a jelenlegi törvényi szabályozás alapján a 17. életévét betöltött, alapfokú iskolai végzettséggel rendelkező, orvosilag alkalmas személy szerezhet jogosítványt.

A tanfolyam elméleti és gyakorlati részből áll.

Az elméleti oktatásra jelentkezhetsz 16 és fél évesen, elvégezheted tantermi képzési rendszerben az oktatótermünkben, vagy e-learning formában, interneten, otthon, kényelmesen, saját időbeosztásod szerint. Tankönyvet, tesztkönyvet, valamint a vizsgaprogram gyakorlására térítésmentesen biztosítunk lehetőséget.
Bármikor jelentkezhetsz a +36 20/9224-344-es mobil, vagy a +36-34/350-649-es vezetékes telefonszámon. A tanfolyam díja: 30 000 Ft.

A gyakorlati rész személygépkocsi esetén 30 óra és 580 km levezetését jelenti. Ennek a díja 134 970 Ft.

A fentieken kívül számolnod kell további költségekkel is: vizsgadíj; orvosi vizsgálat; a jogosítvány-kiállítás illetéke; közlekedési elsősegélynyújtási tanfolyam vizsgával. Összesen kb. 195 000 Ft.

Tatai autósiskolánkat a megbízhatóság jellemzi: évek óta minden hónap első hétfőjén 17 órakor indítjuk a tantermi képzésünket azoknak akik jogosítványt szeretnének.

Képzési mutatók
a legutóbbi negyedévben

Vizsga Sikerességi Mutató (VSM), elmélet: 60,87%, forgalom: 60%
Átlagos Képzési Óraszám (ÁKÓ): 171,3%

​A képző szervek tevékenységét jellemző mutatók számításáról szóló szabályzat elérhethető az NKH honlapján.